درباره خواص عناب خشک OPTIONS

درباره خواص عناب خشک Options

درباره خواص عناب خشک Options

Blog Article

بسیاری از خواص دمکرده عناب خشک برای تقویت پوست استفاده می‌کنند. خواص ضد التهابی و آنتی اکسیدانی عناب می‌تواند به درمان آکنه، لکه‌ها و جای زخم کمک کند. با این حال، تحقیقات مستقیم در این زمینه وجود ندارد.

مواد شیمیایی گیاهی (فیتوکمیکال‌ها): عناب به صورت اعجاب‌آوری غنی از مواد مغذی گیاهی که فعالیت‌های خاص زیستی دارند (فیتونوترینت‌های زیست فعال) است و فعالیت آنتی‌اکسیدانی بالاتری نسبت به گیلاس، انگور و سیب از خود نشان می‌دهد.

نتایج مطالعات حیوانی نشان داده است که عصاره عناب باعث کاهش فشار خون و فشار متوسط شریانی در موش‌ها می‌شود. اسید بتولینیک که در عناب یافت می‌شود، باعث تولید ترکیبات اندوتلیال شده و سلول‌های اندوتلیال (لایه درون رگی) را تحت‌تأثیر قرار می‌دهد (سلول‌های لایه درون رگی وظایف مهمی چون تنظیم فشار خون را به عهده دارند).

با این حال، به خاطر داشته باشید که میوه‌های خشک کالری بیشتری نسبت به میوه‌های تازه دارند. همچنین، منبع غنی قند هستند و مصرف آن‌ها در رژیم غذایی باید کنترل شده باشد.

در برخی از مناطق هند از عناب برای تهیه ترشی نیز استفاده می‌شود

خطر آسیب‌های ناشی از وجود زخم، جراحت و باکتری‌های خطرناک را کم می‌کند.

این ویتامین‌ها از عوال مهم در سوخت‌وساز چربی، پروتئین و کربوهیدرات‌ها هستند.

همچنین یادآوری شده است که زیاده روی در خوردن عناب باعث کم شدن غرایز جنسی می‌شود و عناب در اشخاص سرد مزاج، تولید گاز و نفخ می‌کند و این گونه افراد باید عناب را با مویز میل نمایند تا به عنوان مصلح آن عمل کند.

همچنین، این میوه اغلب توسط پزشکان طب جایگزین برای کاهش اضطراب تجویز می‌شود. به علاوه، مطالعات دیگری نشان داده‌اند که عناب می‌تواند در بهبود حافظه مؤثر باشد و به محافظت از سلول‌های مغز در برابر آسیب‌های ترکیبات تخریب‌کننده اعصاب کمک کند.

مطالعه‌ای که روی موش‌ها انجام شد نشان داد که عناب با مصرف دوزهای پایین‌تر اضطراب را کاهش می‌دهد و در صورت مصرف در دوزهای بالاتر اثر آرام‌بخشی دارد.

چون کمک می‌کند اگر رژیم غذایی خواص چای زرشک و عناب خاصی را رعایت می‌کنید، با خوردن مقدار مشخصی از این میوه، سیر باقی بمانید. دیگر ریزه خواری نکنید و از تنقلات دور بمانید.

در قسمت نظرات به ما بگویید که آیا از عناب استفاده می‌کنید یا خیر؟

همچنین افرادی که دیابت دارند یا به صورت پیش‌فرض دچار افت فشار خون می‌شوند باید در مصرف این میوه احتیاط کنند.

آهن و فسفر موجود در عناب باعث بهبود حرکت خون شما در رگ‌ها، افزایش اکسیژن‌رسانی به اندام‌های بدن و رفع کم‌خونی می‌شود.

Report this page